Om selskapet

Human Comforts visjon er å skape en trygg arbeidsplass for kunder og ansatte ved å tilby rask og effektiv hjelp når ulykken er ute.

Human Comfort / JL Group AS ble stiftet i 2009.

Vi er i dag en av de ledende aktørene innen førstehjelp og sikkert arbeidsmiljø. Vi vokser fort og er i dag representert i hele Skandinavia.

Ved å tilby førstehjelpsprodukter av høy kvalitet kombinert med effektive livredningskurs, bidrar vi til at alle kan føle seg trygge på arbeidsplassen.

Kundene våre befinner seg blant annet innen bygg og anlegg, verksted, produksjon og industri. Innen offentlig sektor har vi mange oppdrag i barnehager, på skoler, i eldreomsorgen, innen fritidsadministrasjon og innen teknisk administrasjon.

Produkter:
– Spesialprodukter innen førstehjelp
– Livredningskurs
– Hjertestartere
– Øyebehandling

Byttegaranti

Vår populære byttegaranti betyr at hvis du har kjøpt for mye av noen av produktene våre og innser at du vil ha mer nytte av noe annet, vil vi erstatte dem. Bare hold oversikt over det beste før datoen, slik at produktene ikke blir for gamle.

Tilpasning til Covid-19

Hvis du ikke har mulighet til å møte oss på et fysisk møte, arrangerer vi gjerne et digitalt møte via Teams. Du får muligheten til å fortelle om virksomheten din, og vi kan presentere oss selv og selskapet og vise frem våre produkter. Hvis du trenger vareprøver som vi skal snakke om på møtet, kan vi også ordne det.

DIN TRYGGHET HOS OSS

Vi legger vekt på å møte kundene våre personlig i deres eget arbeidsmiljø. Som kunde hos oss kan dere forvente full service og en dedikert kontaktperson.

Vi demonstrerer alltid produktene for at dere skal bli kjent med dem og hvordan de brukes. Når vi møter dere personlig, kan vi enkelt skreddersy et tilbud av utstyr og livredningskurs basert på akkurat det behovet og de ønskene dere har.

Vi leverer hurtig og kostnadsfritt, og som kunde hos oss har dere også alltid byttegaranti.

KVALITET

Vår kreative utviklingsavdeling jobber med å tilby kundene nye, innovative produkter og bruksområder. Vi ligger stadig i forkant av utviklingen i bransjen ved å utforme, utvikle og designe vår egen produktportefølje med fokus på kvalitet og funksjonalitet.

Produkter og bruksområder utvikles i samarbeid med kundene, basert på deres behov og ønsker.

Vi sørger for at medarbeiderne våre alltid er oppdatert på produktutvalg og livreddende opplæring. På denne måten sikrer vi et høyt kvalitets- og kunnskapsnivå.

MILJØ

For oss er miljøbevissthet en selvfølgelig del av hverdagen og noe vi prioriterer høyt.

Vi tar hensyn til de viktige miljøaspektene i produktutviklingen uten å gå på akkord med de høye kravene til kvalitet. Vi jobber stadig med å minimere bruk av miljøskadelige gasser, kjemikalier og andre stoffer som påvirker miljøet negativt.

Som kunde hos oss har dere tilgang til en gjenvinningsordning som fungerer slik at vi samler inn, kildesorterer og gjenvinner tom emballasje.