S-ABC

Livredningskurs

S-ABC – Førstehjelp i tilfelle ulykke (tidligere L-ABC)

Ulykker eller en krisesituasjon er en risiko vi alle lever med hver dag. Vi vet også at førstehjelpen som kommer på plass kan være avgjørende for hvordan ting går for den personen som er berørt. Hvor forberedt er du? Med en førstehjelpsopplæring får du og kollegene dine kunnskap som gjør at du kan ta den rette avgjørelsen hvis ulykken skulle inntreffe. Å ha den rette kunnskapen er et spørsmål om sikkerhet, både for deg selv og for de rundt deg.

Dette inkluderer vår S-ABC-opplæring – Førstehjelp i tilfelle en ulykke:

S – Organiser og handle trygt på ulykkesstedet.
A – Utfør livsopprettholdende tiltak som bevissthetskontroll og respiratorisk kontroll. Sett personen i en stabil sidestilling.
B – Stopp større og mindre blødninger. Påfør trykkdressinger.
C – Behandle og handle i tilfelle sjokk.

I tillegg til dette er også en gjennomgang av de vanligste ulykkene inkludert, som fallskader, sår, brannsår, øyeskader. Vi går også gjennom førstehjelpsmateriell. Ettersom opplæringen vår er tilpasset deg som kunde, går vi også gjennom hvilke typer ulykker som kan skje på arbeidsplassen din, og hvordan det er mulig å forhindre dem.

Opplæringen inkluderer teori og praktiske øvelser . I tilfelle en ulykke oppstår ofte stress, og da er det ikke tid til å tenke på hvilket produkt du skal bruke eller hvordan du faktisk gjør det. Ved å prøve å legge på trykkbånd og ha kunnskap om hvilke produkter du skal bruke til hva, for eksempel i tilfelle brannskader, større eller mindre sår osv., Vil du og dine kolleger kunne ta de riktige valgene når og når det trengs .

Etter fullført utdanning, et sertifikat, kompetansekort og amp; Diplom.

Send en forespørsel, så kommer vi tilbake med mer informasjon om hvordan utdanningen kan tilpasses dine spesifikke behov.

Send forespørsel

    Om deg    Velg kurs