HLR kurse

Livredningskurs

HLR kurse

70–80 % av all hjertestans oppstår som følge av et hjerteinfarkt.

Hvert år rammes 10 000 mennesker av plutselig hjertestans. Bare 500 av dem overlever. Dersom den som rammes ikke har tilgang til rask behandling eller en hjertestarter, reduseres sjansen for å overleve med 10 % per minutt. Hver dag dør rundt regnet 27 mennesker som ikke befinner seg på sykehus, av hjertestans. For en ambulanse tar det 10 minutter å nå fram. Kilde: Hjertestansregisteret

Nå er det på tide å fokusere på det som virkelig teller!

Dette inkluderer vår HLR-trening – hjerte- og lungeredning:

 • Den livreddende kjeden
 • Forstå og lær viktigheten av tidlig HLR og tidlig varsling
 • Sjekk vitale tegn
 • Alarmer
 • Korrekte og effektive komprimeringer
 • Stabil sideposisjon
 • Automatisk ekstern defibrillator / AED-gjennomgang

Kursen inkluderer teoretiske og praktiske øvelser . I tilfelle en hendelse oppstår ofte mye stress og da er det ikke mye tid til å tenke. Takket være våre praktiske øvelser får du muligheten til å øve og vite at du gjør det rette slik at du er forberedt og vet hva du skal gjøre når noen nær deg får hjertestans. Vi viser også hvordan du bruker en hjertestarter.

Mange selskaper i dag investerer i å ha en hjertesikker arbeidsplass . Hva betyr det? Dette betyr at alle ansatte har kunnskap om hvordan hjerte-lungeredning fungerer. Det gjør arbeidsplassen tryggere for deg selv og for dine ansatte.

Etter fullført opplæring, et sertifikat for instruktører og kompetansekort & amp; Diplom for andre deltakere.

Hvis du trenger en utdannelse som er en kombinasjon av forskjellige kurs, løser vi det. Vi tilbyr også oppfriskningskurs slik at kunnskapen alltid er fersk i minnet. Et abonnement på utdanninger er også tilgjengelig for de som ønsker det.

Send en forespørsel, så kommer vi tilbake med mer informasjon om hvordan utdanningen kan tilpasses dine spesifikke behov.

Send forespørsel

  Om deg  Velg kurs