D-HLR Kurse

Livredningskurs

D-HLR – Kardiopulmonal gjenoppliving med defibrillering

Hvert år rammes 10 000 mennesker av plutselig hjertestans. Bare 500 av dem overlever. Dersom den som rammes ikke har tilgang til rask behandling eller en hjertestarter, reduseres sjansen for å overleve med 10 % per minutt. Hver dag dør rundt regnet 27 mennesker som ikke befinner seg på sykehus, av hjertestans. For en ambulanse tar det 10 minutter å nå fram. Kilde: Hjertestansregisteret

Nå er det på tide å fokusere på det som virkelig teller!

Dette lærer du på D-HLR-kurset:

 • Kjeden som redder liv
 • Hvor viktig det er med rask varsling
 • Hvor viktig det er med tidlig HLR
 • Hvor viktig det er med korrekte kompresjoner
 • Hvor viktig det er med tidlig defibrillering
 • Nasjonale retningslinjer
 • Oppfølgings- og repetisjonsplan
 • Å kunne bruke en halvautomatisk hjertestarter sikkert og trygt

Opplæringen inkluderer teoretiske og praktiske øvelser . I tilfelle en hendelse oppstår ofte mye stress og da er det ikke mye tid til å tenke. Takket være våre praktiske øvelser får du muligheten til å øve og vite at du gjør det rette slik at du er forberedt og vet hva du skal gjøre når noen nær deg får hjertestans. Denne opplæringen inkluderer også praktiske øvelser i bruk av en hjertestarter .

Mange selskaper i dag investerer i å ha en hjertesikker arbeidsplass . Hva betyr det? Dette betyr at alle ansatte har kunnskap om hvordan hjerte-lungeredning fungerer. Det gjør arbeidsplassen tryggere for deg selv og for dine ansatte.

Etter fullført opplæring, et sertifikat for instruktører og kompetansekort & amp; Diplom for andre deltakere.

Hvis du trenger en utdannelse som er en kombinasjon av forskjellige kurs, løser vi det. Vi tilbyr også oppfriskningskurs slik at kunnskapen alltid er fersk i minnet. Et abonnement på utdanninger er også tilgjengelig for de som ønsker det.

Send en forespørsel, så kommer vi tilbake med mer informasjon om hvordan utdanningen kan tilpasses dine spesifikke behov.

 

Send forespørsel

  Om deg  Velg kurs