Barn-HLR

Livredningskurs

LFHB – Kardiopulmonal gjenoppliving for barn

Å jobbe med barn er fullt av glede! Der står du overfor både store og små utfordringer. For alles sikkerhet, både for våre barn og for de som tar vare på dem, er det viktig å ha riktig kunnskap om hvordan man kan redde liv hvis uflaks rammer.

Risikoen for hjertestans hos barn er svært sjelden, men risikoen for ulykker er mye større og mer vanlig. I utdanningen til våre barn går vi nøye gjennom de vanligste ulykkene som kan ramme våre små borgere, for eksempel fallulykker, knuseskader, forgiftning, kvelning, forbrenning, sår og luftveisobstruksjon.

Dette inkluderer vår livreddende førstehjelp for barn, LFHB:

  • Hjerte- og lungeredning til barn 0–1 år og barn fra 1 år til puberteten
  • Å vurdere den forulykkedes tilstand, å kontrollere om den forulykkede er ved bevissthet, å sørge for frie luftveier, å legge den forulykkede i stabilt sideleie, å varsle og håndtere sjokk
  • De mest akutte ulykkestypene, f.eks. fallulykker, klemskader, forgiftninger, kvelning, brannskader, sårskader og luftveisstopp
  • Kurset går også inn på hvordan man håndterer de vanligste ulykkestilfellene

Kursen vår inkluderer teori og praktiske øvelser. I tilfelle en ulykke oppstår ofte mye stress, og det er ikke alltid lett å ta en riktig avgjørelse. Takket være våre praktiske øvelser får du muligheten til å øve ordentlig slik at du er forberedt og vet hva du skal gjøre hvis ulykken inntreffer. Kunnskapen gjør arbeidsplassen tryggere for barna, deg selv og dine ansatte, men også andre i samfunnet.

Etter fullført opplæring, et sertifikat for instruktører og kompetansekort & amp; Diplom for andre deltakere.

Hvis du trenger en utdannelse som er en kombinasjon av forskjellige kurs, vil vi løse det. Vi tilbyr også oppfriskningskurs slik at kunnskapen alltid er fersk i minnet. Et abonnement på utdanninger er også tilgjengelig for de som ønsker det.

Send en forespørsel, så kommer vi tilbake med mer informasjon om hvordan utdanningen kan tilpasses dine spesifikke behov.

Send forespørsel

    Om deg    Velg kurs